Adem

Ik schreef een boek over een meisje. Bij het begin van het boek is ze helemaal alleen en heeft ze vele geheimen die ze met niemand deelt, ook niet met zichzelf. Dan ontmoet ze een ander meisje bij wie ze onmogelijk nog dezelfde kan blijven. Daardoor neemt haar leven allerlei vreemde, grote wendingen.

Ik won met dit boek de Lavita Publishing Debuutprijs 2013.

Cover Adem

“Avontuur, mysterie, romantiek én erotiek: Sharmila Madhvani weet ze in haar debuut schitterend te doseren. Adem doet mij dan ook snakken naar… meer”

Fran Bambust, auteur

“Beeldende beschrijvingen en een spannend verhaal dat zich afspeelt in onze wereld 2.0. Wat een heerlijk boek!”

Juryoordeel LaVita Publishing Debuutprijs

Adem is het licht futuristisch liefdesverhaal van de winnaar van de LaVita Publishing Debuutprijs 2013.

Op de achterflap:

Padme werkt in een bordeel als gezelschapsdame voor Lurt, het neefje van een beruchte rebellenleider. Ze gruwelt bij de gedachte dat hij binnenkort meer van haar gaat verlangen. En dan ontmoet ze Neia, die voorstelt haar daar weg te halen. Padme aarzelt, want hoewel het meteen heel goed klikt, is ze bang voor Neia’s heldere blik die veel meer lijkt te zien dan zou mogen. Uiteindelijk stemt ze toch toe. Daarmee haalt ze zich de woede van de rebellenleider op haar hals, en bovendien belandt ze in het middelpunt van een politieke crisis. Ondanks dat is ze voor het eerst sinds jaren weer echt gelukkig. Maar dan maakt Neia’s veel te leuke ex haar opwachting en wordt Padmes vertrouwen ernstig op de proef gesteld.

Boek kopen